Лични Заключения за 12-те Зодии - Жени

 


Жената Овен

 

Жената Овен не познава скуката. Дори и да седи привидно почивайки си, тя мисли за изпълнението на задачите си като състезател преди олимпиада и калкулира: колко време, как точно, какво пречи, колко ще струва. Тя просто не може да изключи колкото и да иска.

Отделно тя самата постоянно генерира нови идеи за проекти. Тя има нужда да стартира тези проекти иначе идеите се акумулират в главата и и я натоварват.  Трябва да прави 2-3 неща едновременно, защото така единствено може да се фокусира върху дейностите си.  

Опознае ли дадена материя достатъчно добре да се почувства „експерт“ в нея, губи интерес и е готова да започне нещо ново. 

Овена обича хората и иска да общува, да си намира приятели със сходни виждания с които да споделя. Не се интересува особено от статуса на човека, а по-скоро дали и пасва на мисленето. Овенките имат силно присъствие и са директни и открити, което се посреща добре от едната част от обкръжението и зле от другата част. Почти винаги има разни недоволни около нея – я настъпани, я обидени, я изпреварени, но тъй като тя не подхожда никога злонамерено, сама опрощава греховете си и продължава напред.

След разправия с жената Овен, хората се чудят как може тя да превключи на любовна  или приятелска вълна само след 5 минути и да те обича, както преди, все едно нищо не е било. Тя просто се кара с теб за да изясни проблема, а не за да те мрази. Не е злопаметна, пали се, изкарва си яда на момента, 5 минути по-късно всичко е изяснено и се забравя. От теб се очаква да не я дразниш пак по същия въпрос.

Тя се чувства съвсем спокойна в непознати води, колкото по-неясно и е в какво се забърква толкова по-лесно ще се впусне в приключението. После знае, че може и да се кае, но ще му мисли тогава. Възможността да се пробва, е това, което не и дава мира.

Тя е влюбена в свободата си, но я жертва в името на другата си любов – секса, който и е по-жизнено важен.  

Харесва мъже, които не я задушават. Не е много лесно да се намери подходящ мъж за нея, тъй, като тя не се впечатлява лесно и самата тя не е лъжица за всяка уста. Мъжът трябва да е много интелигентен, оправен и чаровен за да си го хареса и да се закотви при него.

Тя вечно се състезава с нечии недостижими измислени идеали, тъй като иска да бъде номер едно в сърцето на любимия, или в това на родителите си, приятелите си, в работата си и тн. Това и е вечната болка.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Жената Телец

 

Жената Телец излъчва безгранично плодородие. Тези жени са натурални създателки – дали ще е семейство, бизнес, красота, храна, клуб, мода, писане на книги, те просто имат някакъв вроден талант да създават и то супер продукция. Продукция с „душа“. Изобщо не ги мързи. Ако знаят, че това което правят е това, което искат са най-работливите и неотлъчните. Могат всичко, не си мисли, че понеже, тя е миловидна и добра е лишена от други качества, напротив, трудно можеш да се конкурираш с нея.   

Телците са много популярни и обичат да работят с хора. Имат нужда от хора около себе си, обичат да има изява, често на сцена. Бърборани са.

Те са топли, жизнерадостни, приятни за общуване и са направо пленителни.

Те са открити, не крият перипетиите или слабостите си по пътя към успеха, не захаросват нещата, но това само ги прави още по-готини, по-човешки и вдъхновяващи.

Много умеят да се грижат за себе си – дали ще е с ваканция, годишен абонамент за масажи, домашна помощница или луксозни покупки, телците не се стискат ако става дума за тяхното добро.

Телците гледат малко повърхностно на света около себе си, не задълбават особено в чувства и концепции. Не им пука особено, как те се отразяват на околния свят, просто си действат без да се съобразяват. В същото време са много чувствителни за коментари по свой адрес и ги изживяват бурно с години, помнят всичко с десетилетия.

Мерят хората по най-плоския начин, ако въобще се стигне да ти обърнат внимание. Телците са много егоцентрични и всичко, което се случва около тях, както и твоето поведение се възприема все едно е директно свързано с тях или насочено точно към тях.

На каквато и възраст да са, те все си мислят, че са центъра на вселената.

Мразят конкуренция и все се дразнят на някого в работата или сред приятелките си под една или друга форма. 

Доста са злопаметни, каквото провинение направиш ще се помни завинаги и ще се изважда при всеки повод наред с останалите ти 895 акумулирани през годините „гафове“ (квалифицирани, като такива по техните субективно изопачени разбирания). Никога не очаквай извинение от телец, те умеят да се оправдават, да извъртат нещата, и вярват в тезите си, имат много избирателна памет. Те никога ама никога няма да си признаят, че са били груби, несправедливи, или в каквато и да е грешка.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Жената Близнаци

 

Жената Близнаци е съвкупност между най-противоречащите си образи. Тя може да комбинира в себе отчаяна съпруга, активист по разконспирирането на световните тайни, интериорен дизайнер – експерт по продажбите и омайването на клиенти, майстор електричар – водопроворчик - плочкаджия, майка героиня отдадена на здравословния начин на живот, 24/7 маниакална чистачка, секси маце, и Бони търсеща своя пореден Клайд с който да правят глупости на воля.

Тя хем е тарикатка, хем сериозна, хем обича да я вкараш в приключение, хем е консервативна. 

Няма граници, само да има от къде да текат идеите и тя е готова за екшън.

Близначките са едни от най-добрите съучастници в забавления, партита, ходене напред назад, защото никога не е нужно да ги кандърдисваш дълго време.

Слуша с половин ухо, запомня 1/3 от половината, после се чуди, как е пропуснала най- важното, но това я въодушевява защото е „нова информация“.

Много умее да се шегува и да ти се подиграва по тънък и ироничен начин. Малко самонадеяни и арогантни си падат.

Винаги има добро самочувствие и знае да се представи на ниво.

Много държи да докаже, че тя знае най-добре, най-много и най-точно от всички как се правят нещата от живота.

Тежко понася различия в мненията, критика, или подлагане на съмнение на нейните виждания за нещата, но го преживява.

Близнаците търсят истината, като статистическа извадка събрана от всичките им контакти и източници на инфо, затова за тях е въпрос на чест да бъдат прави.

Много лесно се сприятелява, намира нови хора компании.

Живее, както и е на душата, прави си каквото си иска – не я е страх от хорското мнение. Има висок потенциал за развитие и го реализира. Обича да наблюдава хората и реакциите им и да експериментира с това. Експериментира и със себе си.

Добри майки са, но са склонни да се вманиачават да бъдат перфектни и това ги изтощава физически и психически. 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Жена Рак

 

Жената Рак е изключително интелигентна и проницателна, като рентген. Тя с един поглед разбира за какво става дума около нея.

За нея е измислена поговорката „Тихите води са най-дълбоки“.

При нея се „затъва“ яко и никога не можеш да се измъкнеш.

Влюбваш се и край. Те са като морските сирени изкусителни, сладкодумни, омайващи и ти вадят душата с памук, а мъчението продължава завинаги.

Те имат скрити заложби, точно там където не подозираш. Например ако в работата си тя е адвокат следовател, в свободното си време ще е звезда в Инстаграм, която прави невероятни торти, или пък работи секретарка на президента на фирма, образованието и е в Информационните технологии, а навремето е работела в цирк, като огнежонгльорка. И други подобни примери имам от реалния живот. Следовател по образование, дизайнер на кухни по професия, певица в свободното време.

Изключително артистични са. Те са родени изпълнители и въобще не ги е срам за вземат микрофона или да влязат в роля.

Имат си въображение и могат да се самозабавляват по 24 часа на ден.

Ако искат нещо не могат да се удържат, трябва да го получат на момента с бой или без бой – ти си избери.  

Те тероризират обкръжението си, кога за кеф, кога от нужда да се чувстват живи и за да получат прегръдка и обяснение в любов в замяна.

Жената Рак има голяма нужда от внимание. Ако не и се обръща внимание тя се смачква и става сиво подобие на себе си. Когато е в правилната обстановка и за нея са се погрижили качествено тя цъфти и е ангелче. След ден вече и е омръзнало статуквото на щастлива Рачка и започва да фучи за разнообразие. Дори и да има кавги, тези кавги не са реални ами предизвикани от скуката и, след време тя пак ще ви стане приятелка, ще ви подкрепи във важен за вас момент, даже ще ви спретне изненада или подарък.

Обича да има драма и плакане за щяло и нещяло.

Тя обича всякакви момичешки неща, много е женствена и от малка държи да е нагримирана, направена, облечена хубаво, сресана, и въобще да е най-красивата на света.

Тя много лесно привлича приятели и мъже и жени.

Въпреки всичките си фенове, тя все се чувства неудовлетворена, самотна и иска хората да я обичат да са и приятели. Няма угодия.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Жена Лъв

 

Лъвицата винаги прави впечатление отдалече. Тя има един приятен, ведър, ангажиращ характер, който ти дава разни идеи за живота. 

Умее да разказва интересни случки, истории и да забавлява всички. Точно както Шехерезада винаги оставя част от историята за следващия път, за да искаш още от нея и да я жадуваш.  

Винаги е заета с някакви интересни занимания, курсове, спортове, състезания, модни ревюта, музикални игри и какво ли още не. Преди да си споменала нещо, тя вече го е направила и ти разказва как било. Много са готини и те приобщават към себе си много лесно.

Тя има широко сърце и обича нови приятели и да взима под крилото си разни млади неопитни люде в нужда, да има дава старт в живота и да ги покровителства.

Не обичат конкуренция, ако има някой претендент или претендентка за нещо, което тя си е харесала ще има схватка. Няма да се даде, без бой. Никога не показва, че някой я превъзхожда. Ако не победи ще се фръцне и изчезне разсърдена, но няма да го понесе или забрави.

Винаги имат запомнящи се коси, хубави, фризирани, гъсти, дълги, или рошави, или ярко червени. Имат моделска осанка, но не са кльощави – силни са и добре сложени.

От рано тръгват по гаджета и постоянно имат ухажори. Те имат много мъже приятели, които са си чист взвод кандидати, но тя уж не забелязва това и се прави на ударена.

 Лъвиците често сe захващат със собствен бизнес.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Жена Дева

 

Девите съчетават практичност с елегантност и перфекционизъм, от там произлиза и незабравимата осанка на девата.

Девите често се занимават с изкуство, но те не са типични творци. Те нямат голяма фантазия да родят оригинално изкуство, а притежават едно друго ценно качество - умението да взимат най-хубавите части от различни шедьоври, да ги компилират по най-идеалния начин, така че крайния резултат е в пъти по-добър от оригиналите поотделно.

Те знаят какво се продава на публиката и са експерти по създаването на комерсиални идеи, продукти, визии, концепции.

Те имат усет за мярка. Всичко различно от емпиричната норма им е несвойствено, не могат да те изненадат наистина, но могат да ти спрат духа с съвършенство за "главния поток".

Жените деви винаги са стилни, модни, идеално облечени, не можеш да видиш дева в неподреден, фрапантен или безвкусен вид. Телата им са винаги идеално пропорционирани, както и всичко около тях и свързано с тях.

Те са много топли приятелки, ангажиращи, забавни, приятни. Могат да се сприятелят с всеки много лесно и да намерят общ език.

Те се интересуват най-често от практични ежедневни неща свързани със здраве, стил, поддръжка на фигурата и душата, удобства в дома, любовни клюки и социализиране.

Наблюдателни са и с критичен ум и грам не се поддават на чувства. Ако не отговаряш точка по точка на стереотипа им за кандидат жених, няма да ти бъде даден никакъв шанс, същото се отнася и за тези които са изпаднали от образеца. Не разрешават отпускане.

Девите имат нужда от сериозен „гръб“ до тях, който да се грижи за досадните подробности от живота, докато те самите си правят това което им е на душата.  

Те са абсолютно хладнокръвни, когато искат да постигнат нещо.

Девите нищо не може да ги отклони от целта им, дори и тази цел да е глупава дреболия, а цената на получаване на тази дреболия е скарване или прегазване на приятели и роднини по най-бруталния начин. В такива моменти са оперирани от човещина, чувство за срам, и чувство за етика и справедливост.

Ако една дева е ядосана, очаквай да се запознаеш с истинска психопатка. С тях шега не бива.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Жена Везни

 

Светска дама, готина приятелка, модерна, отворена. Много мила и добра, забавна, знае как да посреща гости и да ги весели, винаги се облича подчертано секси и със стил. Помага на приятелите си, съчувства им, честна е и справедлива.

Обича да се забавлява до безкрай и има много приятели.

Тя си пада само по богати мъже и знае как да си намери точно такъв. Възможно е, като се измори от тях да се омъжи и по любов пак за заможен разбира се.

Не съм виждала Везна в лошо настроение, неусмихната или арогантна.

Имат склонност да се притесняват за разни неща, да са нервни, защото са много чувствителни.

Въпреки това, тя е еталон за лъскава мадама, с перфектна коса, готини бижута, чанти, дрехи, кола, кариера, мъж и живот.

 Гледа парите и преценява хората по тях.

Не се чуди какво би предпочела, винаги избира най-скъпото: най-скъпите хотели, най-скъпите дрехи, най-скъпите бижута, най-скъпите зали за сватби.

 Везните са борбени и професионално компетентни.

Могат и сами да се оправят перфектно в живота, за тях да се обградят с хора е жизнено необходимо и далеч по-приятно и по-интересно.

Обичат да са начело на клубове, организации.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Жена Скорпион

 

Ако има една жена, която може да е начело на революционерска партизанска организация или друго сдружение от подобен вид, това би била само Скорпионката. 

Тя умее да привлича и да въвлича хората в нейните дела, да ги ангажира и да създава идеологии с дългосрочни перспективи. Понеже има много интензивно излъчване е трудно да не се подчиниш на командването и. Това е типичната шефка. Тя е в най-собствени води точно, като ръководител и и се отдава добре да мотивира хората си и да ги командва. Търпелива е.

Тя обича да контролира нещата изкъсо и никой да не шава много. Ако е заобиколена от неуправляеми хора или по-лежерно настроени от нея, се изнервя. Чувства се безпомощно обречена и налага санкции.

Освен това не понася някой друг да командва, веднага протестира или се измъква.

Много са прикрити и мистериозни и това ги прави още по интересни.

Никога не си казват всичко. Може да се правят на света вода не напита но в същото време са готови в пълно бойно снаряжение на всичко фронтове, включително и подземните.

Те са една много странна смесица между изключително женствена и добричка, миловидна дама с ултра чаровно чувство за хумор, и малко гаменче, което може да се бъзика по най-бруталния начин.

Тя е много по-чувствителна отколкото показва. Мисли за близките и приятелите си. Ако види несправедливост или нещо застрашаващо близките и, тя реагира на мига.


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Жена Стрелец


Тя има много приятно, ненатрапващо се излъчване, тази жена и без да се гласи направо сияе. Има ведър характер и е много предприемчива. Обича да се захваща с различни бизнеси и да инвестира времето си в тях. Обича големи проекти и да действа на едро. Около нея винаги се случват разни интересни неща.

Има много приятелки и познати, обича да е известна. Много е умна, има талант за право или психология. Тя може да вникне дълбоко в хората, да ги разбере идеално и да им каже какво им е, да им даде това от което имат нужда. Държи всичко около нея да бъде на ниво – и тя самата и хората с които общува.

Винаги се кипрят и гласят – не съм виждала занемарена жена Стрелец. Те са по дрехите, процедурите, подмладяването, сексапилните неща и въобще женските работи.

Жените стрелци обичат да чистят и да мият чинии. Имат някаква натрапчива нужда да търкат и гъбата и да си мокрят ръцете.

Има склонност към грандомания, особено в организирането на празненства защото тогава най-много може да блесне. Ако не може да живее на висотите на, които си се представя, тя е склонна да имитира грандиозността си и да послъгва.

По никакъв начин, никога не би се признала за победена или за бедна. Ако нещо не и върви или не харесва, ще се махне и ще измисли нещо друго, което я удовлетворява.

Мъжете си падат по Стрелци и им се лепят като мухи на мед.

Отстрани изглежда, че тя постига много с голяма лекота.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 




Жена Козирог


Жената Козирог е една истинска принцеса. Поведението и, дрехите и, осанката и са аристократични. 

Много готини хора са, забавни, социални, премерени и с широки виждания. Артистични са и могат да търсят реализация в сценичните изкуства - балет, кино, музика, мода. Красавици са, от по-студения тип, по-статични. Сериозни са. Могат да бъдат напълно безскруполни. 

При определени обстоятелства могат сериозно да се заемат с нелегални занимания ако това ще им носи пари и власт.

Доста от тях имат нужда да си доказват, че са желани като крадат чужди мъже. Изобщо не ги е срам и не им пука, че сте приятелки.  

Статуса е важен и предпочитат мъже от върха на „хранителната верига“, без значение дали е женен, от подземния свят или начело на републиката. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Жена Водолей

Никога не пада по гръб. Тя може да бъде лидерка на протести или поне да участва в такива активно. Мрази да и се налагат и никога няма да допусне това. 

Някакъв духовит вътрешен философ живее в нея, и от време на време прави много смешни и готини изказвания. Не обича да се оплаква, пази си неприятните чувства за себе си, споделя само с най-най-близките. 

Тиха е и пресметлива. Мрази да има по-готини от нея, ако се случи това започва да се дразни и кълве конкуренцията. В повечето случаи, тя е най-готината, красивата или модерната в компанията. Може да бъде много очарователна и сладка, но не се сближава прекалено, пази дистанция. 

Сменя гаджетата много лесно и умее да им завърта главите за има-няма 5 минути. Все готини мъже са около нея. Водолейките са хубави, знаят да се гласят и грижат за себе си и обичат парите. Склонна е да предпочете богат, но дебел или не особено привлекателен мъж, пред строен и добре изглеждащ, но не особено заможен мъж стига да знае, че с него положението и е сигурно и комфортно. 

Обича да си прави кефа и не чака на другите да и организират нещата. Обича ваканцийки, пътешествийца постоянно.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Жена Риби


Mного популярна, с много приятели и с календар пълен със събития и партита. 

Има нужда от постоянен светски живот. Много красиви, много женствени и обаятелни или поне супер очарователни. Обличат се перфектно и са винаги шик. Супер интелигентна, постоянно и щрака мозъка, но често това я води към депресивност и завист. Сравнява се с околните, вярва че е най-умната, и че превъзхожда останалите, но се дразни, че не всички са го разбрали. 

Доста търпелива с мъжете си или с мъжете, които си харесва. 

Обича лукса. Обича да е саркастична и остроумията и се отдават. Може да е токсична. Обожава да тормози конкуренцията с коментари, и гадни номерца, дори може да създаде лагери и групички от поддръжници срещу този, когото е набелязан за враг. Може да те злепостави за да се измъкне от ситуация, и не и пука, че ще те загуби като приятел. 

Могат да са напълно двулични и да ти се пишат най-големите приятелки докато в същото време не могат да те дишат и говорят гадости за теб на всички. Могат също да откраднат гаджето на най-добрата си приятелка без да им мигне окото, защото са го съжалили горкият...и приятелката не заслужава такъв добър мъж. 

Общо взето Риба ли е подхождайте внимателно - нямат граници за мое и твое.



Коментари

Най-четени...