МОИТЕ ПРАВИЛА ЗА ХУБАВ И УСПЕШЕН ДЕН - САМО 5 НО ДЕЙСТВАТ

1. Сутрин като станеш, веднага се изкъпи и се приведи в ред. Дори да не плануваш излизане, в никакъв случай не стой с пижамата или с вехти домашни дрехи. Нагримирай се и се облечи с нещо, което е ново хубаво и би го носила на среща с приятели. Така елиминираш възможността да те домързи за каквото и да е през целия ден.

2. Отдели от 30 минути до 1 час на ден за някаква физическа активност, която ти се отразява добре на тялото например: упражнения, ходене, секс, танцуване, плуване или нещо друго каквото на теб ти допада. Прави я всеки ден, без да пропускаш защото е важно за теб самата, за здравето ти и заряда ти.

3. Всеки ден свърши поне едно нещо, за което не си намерила време да се погрижиш и ти виси в списъка със задачите. Много е приятно да се освободиш от дори и едно досадно задължение.

4. Виж се / чуй се с поне един приятен човек, с когото обичаш да си общуваш и да си обменяте мисли. Приятел, познат, непознат, роднина, детенце няма значение. Дори и за 15 минути да е, не ги игнорирай това е много вачно за психиката.

5. Отиди на едно любимо място, което те зарежда. Например - центъра, парка, в планината, красив площад, книжарницата, стара църква.


Коментари

Най-четени...